Panni jön és mindent borít

2017. január 14.
Kedves olvasóim! Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel 8 és 8:45 között, amíg a Hólapátok karistolása a betonon című többfelvonásos darabot hallgattam félig ébrenlétben, ezen a csodás behavazott szombat reggelen, megszületett Panni, a legújabb karakterem. 

Panni és az író az őrület, a kétségbeesés és a jegyzettömb lapjának határán, de a körülményekhez képest egészen jó egészségnek örvendenek. A karakter személyiségének színezése folyamatban. Kapcsolatuk státusza meghatározhatatlan. Panni kamasz és egyelőre elbeszélnek egymás mellett. Nehezményezi, hogy nem akarta az író észrevenni, hogy ő születőben van. Problémás gyermek.

Az író idegbeteg ihletett állapotban jegyzetfüzettel járkál lakásban, míg a többiek alszanak, illetve a férj éppen leendő rendszergazdaként az iskolapadot koptatja. Ez utóbbi legalább nem kérdezi két percenként, hogy: ugye, jól vagy? Mert ilyen esetben valami tutira landolna azon a szép fején. Bár a legfrissebb hírek szerint a legutóbbi dolgozata is ötös lett. Stréber.

Továbbá az író fésületlen fejjel egy tál zabkása felett bámul ki a fejéből. Egyik kezében toll, a másikban a kanál és remélni lehet, hogy nem keveri össze az eszközöket.

Emma, Rose, Adam, Staron, Livenlin, Amie, Sky, Violette, Peter, Vargánya, Árnyék és a Fekete herceg kimondatlanul féltékenyek új testvérük érkezése miatt és a sor végére szeretnék száműzni, ami miatt szülőanyjuk rendkívül dühös és azzal fenyegetőzik, hogy az asztalfiókba, vagy, ami még ennél is rosszabb, a kukába száműzi őket.

De hát, ő ilyet nem tesz.

Panni máris felforgatta a szépen előre megtervezett napirendet és teret követel magának. Mit lehet tenni? Hétvégi gyermek lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése